Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns


och även om jag så vore räkna varje stjärna
finns aldrig någon rättvisa inom oss
mörkret alltid så vackert hemsökte mig
det finns inget vackert
i det mörka




Bunden vers av Marvin
Läst 343 gånger
Publicerad 2014-05-16 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin