Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min krans


jag kommer aldrig se över dig
aldrig ens dess sista dans
inte ens din sista doft
när du ens stod bakom mig
jag kommer inte ens bry mig om dig
men jag vet
hur mycket du ger
för att ens
kunna känna doften
av det äkta
en underbar
midsommardans




Fri vers av Marvin
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-26 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin