Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår verkligen inte


Släng tusen stenar på mig
vad gjorde jag för fel
gjorde jag något som egentligen va bra
jag kommer ihåg
en rätt förstörd kvinna men ändå leende
det räcker för mig
jag längtar till hösten
lite småfull snubblar jag vidare
varför faller löven
jag vet inte så riktigt




Fri vers av Marvin
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-16 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin