Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt igen...


Jag borde veta

Kroppen säger nej,
alltid, men jag vet att
jag vet att jag borde, man borde ge av sig själv,
borde ge av mig själv
så att du spricker, du spricker
Så din längtan är stillad, din längtan är stillad
för stunden nu och tills
nästa stund.


Jag borde:


>Man borde lägga på luren
innan du hunnit säga vaddå,
jag borde
låst dörren
och släckt utelampan
så du hade fallit i mörkret,
fallit, snavat och spruckit,
spräckt dig själv
eller din själ.


(Din själ?)



Jag borde
veta
att
det
är
farligt
med
psykiskt
starka
män
Jag borde
(man borde?)
älska
den
styrkan

(och dö för den?)









Fri vers av oprivat
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-10-23 02:19



Bookmark and Share


  Elfrida
jätte bra skrivet verkligen.. stark
2005-10-30

  Propella
Ja det här är en stark text *imponerad* Jag blir illa berörd av undertonerna, du levererar med full kraft och du gör det strålande.
2005-10-28

    vilsen
mycket bra söt !
2005-10-24

    livräddaren
oj va denna va bra!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat