Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slockna



Hoppet

om att vara

omtyckt

 

dör



i
obekräftelsen

 




Fri vers av Blodros
Läst 497 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-11 23:45



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Oj. Aj. Verkligen. Kort o koncist. Gillar!
2010-02-04

  Rosen VIP
Oj! och Aj! den satt den!
2009-12-19

  Nova-Liv
Aj vad ont den gjorde - tack vännen
2009-12-15

    Stella Stol
Så sant skrivet
supersorgset och
argt
2009-12-13

  vimmelkantig
Aj! Bra beskrivet!
2009-12-12

  Tina-sol
Ganska tung text. Du stoppar in luft mellan raderna och orden sjunker in, långsamt. Poesi!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros