bara ord... ett försök att beskriva känslan som känns just nu.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord... ett försök att beskriva känslan som känns just nu.




Ren idioti

 

 

det är ren idioti
det som försigår
innanför mitt pannben

ja det är ren idioti
det som dunkar och slår
innanför mina revben

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-12 07:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att bejaka sin egen idioti
är ett steg till att bli sund
i sin galenskap
2009-12-12

  aol
låter kärlek
2009-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Som Madness (!) sjöng: "It must be love..."
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP