Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kring Herrens bön


Fräls mig från det onda

"Fräls mig från det onda"
Du lärde mig en bön
Ord som skulle hjälpa

För mig inte i frestelse utan fräls mig från det onda
Om jag vandrar mitt liv på dina gröna ängar
Varför finns det svårigheter?

Om jag har ditt ljus inom mig som ledstjärna
Varför finns mörkret så nära mig?

Om du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över
Varför kan jag inte mätta fler?

Du gode herde snälla, led mig genom platser
där jag kan få hjälpa andra, där jag kan lyfta ditt ljus
så att andra kan tända sina inre ljus.

Låt oljan från min bägare räcka till fler.
Låt ditt ljus lysa över oss alla




Fri vers av Maiah VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP