Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag köper henne en flaska rött vin...

En av den finare sorten
När jag sen ger den till henne så får jag en puss på munnen tillsammans med en kärleksfull min
då hon tackar och säger att hon tycker att jag är så himla fin
Så himla fin som tänker på henne
Men vad gör man inte för kärleken sin, den som man älskar och håller av
Ja, jag själv är bara så glad över att hon är min
Att hon är min och ingen annans……

Jag köper henne en flaska rött vin….

Ken Cassel
12/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-12 18:53



Bookmark and Share


    tramp
"vintricket" ...
:-)
2009-12-12

  Lyckohäxan Enediel
Jag tänker ofta när jag läser dina texter att du visar dig från en sån mjuk nästan underlägsen sida...det är lite gulligt faktiskt :)
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel