Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och drömmar (poesi av dig...)

 

En hjärtformad ton, en blodröd nyans

som ett eko i natten

 

du och jag

 

brustna strängars möte

viskar poesi

en enkel längtan

 

en hopplös dröm

 

tonen är ren och klar

en vemodig klang lämnar du kvar

en önskan som är

större

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-12 19:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Orden - "en önskan som är större" lyfter din fina dikt -lyfter som en ballong- och för den samtidigt rakt in i mitt hjärta
2009-12-17

  Ola Rydberg
vackert
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter