Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste bort

Komma närmre är svårt
då måste jag ta död
på det vi har
och det vill jag inte

jag måste bara bort
bort från stadens
alla minneshörn

bort från kärlek
som är för bra

bort från oss




Fri vers (Fri form) av Hubbishelena
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-12 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligt starkt. Att vilja men inte kunna.
2023-09-28

  Ola Rydberg
berörande mänskligt
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena