Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som läser många böcker får uppleva många liv

Men själv så har jag aldrig tagit mig tid att läsa så speciellt mycket böcker
Har aldrig fått någon lugn och ro till det
Förutom på häktet då förståss, då jag läste mest om Mack Bolan
Mack Bolan maffia mördaren
Maffian hade mördat alla i hans familj och i det närmaste
Så nu var han ute efter hämnd
Öga för öga, tand för tand
Och blodigt vart det också
Rena rama James Bond fasonerna….

Men när jag var riktigt liten så läste jag faktiskt några Dante och Tvärsan böcker skrivna av Bengt Linder
Kolla skägget, Dante
Det där måste bara vara en skummis
Kom så rycker vi i det för att se om det är ett äkta skägg….
Eller!
Vilken tavla, Dante
Den där tavlan måste bara vara falsk
Kom så går vi fram och kollar läget…..

Den som läser många böcker får uppleva många liv….

Ken Cassel
12/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 19:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag är nog bokoman, fick höra det en gång,
läser flera i veckan
2009-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar Marc Bolan, men jag läser kopiösa mängder böcker.
F n en om Blekingegadeligan samt en om och av Bill Wyman.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel