Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör nästan vad som helst för dig


Håll om mig säger du
Och jag håller om
Kyss mig säger du
Och jag kysser
Sug mig säger du
Och jag suger
Rid mig säger du
Och jag rider

Jag gör nästan vad som helst för dig
Så jag biter hårdare i kudden
Utestänger smärtan
Utestänger svedan
Men i samma stund som det går för dig
Kommer tårarna
Du ser dem inte
För jag har lärt mig att dölja dem

Jag gråter
Jag gråter för den låga som falnat
Jag gråter för den glädje som tystnat
Jag gråter för den livslust som dött
Jag gråter för att jag inte längre finns kvar




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2009-12-12 20:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt kan bli mekanik och going through the motions.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP