Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningens ensamhet






Vi ser endast natten
när vi är ensamma
i mörkret




















Fri vers av Baystream
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-12 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
applåd! bra fångat.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream