Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroendets toner







Den sång som nynnas
av kärlekens röst
Kan bara höras
utav ett hjärta
som älskar














Fri vers av Baystream
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-12 21:25



Bookmark and Share


  Myself
åh,du ger mig hopp-om kärlekens kraft.
2009-12-12

  The Stargazer
Du verkar vara suverän på att skriva vackra och kärleksfulla dikter. Den här var alldeles underbar.
2009-12-12

  Lindalou
Väldigt vackert och ack så sant.
2009-12-12

  Uppfångad
Sant, vackert
2009-12-12

    ej medlem längre
Du är i form ikväll ser jag. Bravo!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream