Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verbala missförhållanden mixade med språkliga misstag och total brist på verklighetsanknytning....


"LITANI-NYS !"

Litianior
om utdömda tior
eller avrättade lucior
och hydraliserade profetior
som accepterats av en
cybersexpatriot
en viril idiot
paddlandes kanot
vrickandes sin fot
blev se´n sen

Litanior
om venetianska
abbedissor
som dragit
på trissor
åkt till nå´n krisort
less på all lort
tog till sin mortel
infekterat sin kjörtel
tog in på hotell
av serbisk modell

Litanior
Mortalistiska domedagar
åttitalistiska och övermaga
Odontologiska prästkragar
kosmopolitiska Nystartslagar
endast Dekadent
till "the Bitter End..."........

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska