Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ansikte






Du bär drömmens vackra anlete

Så låt mig sluta mina ögon

och stanna med dig för alltid





















Fri vers av Baystream
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-12 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream