Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad.....

pojken sitter och gråter, han saknar sina föräldrar
aldrig mer kommer han få se dom,

aldrig mer kommer han få höra deras röster
eller känna mammas kramar om sig

inga syskon eller släktingar har han i livet
han är helt själv i den stora vida världen,

nu sitter han med rakbladet i sin hand
han vill träffa sin mamma och känna hennes värme

en liten pojke inom honom säger att ge upp
du blir fri om du skär säger den lilla pojken
han börjar gråta, och sen höjer han rakbladet

pojken tittar omkring sig om nån kommer
för att stoppa han , men ingen syns till

han skär och sedan faller han ner på marken
och allt han ser innan det svartnar,
är pojken som står och flinar åt honom




Fri vers av Morgan
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-10-23 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan