Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisa !

Likt regnet som torkar i solen rycktes hon från denna värld,
En ung människa som var älskad av sin familj och vänner,
Får vara nog med det menlösa våldet nu,

Låt oss tända ett ljus för lisa och låt få ett stop på det menlösa våldet...




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-14 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan