Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik !

Res dig upp och skrik vad ditt hjärta känner
Res dig upp och skrik vad din kropp säger
Res dig upp och skrik vad din hjärna tänker
Res dig upp och skrik vad du vill göra..




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-26 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan