Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens begynnelse !

En ängel faller ner från himmelen

likt en komet på väg mot jorden

i kratern står ängeln skrikandes

marken öppnas sakta under han

ängeln tittar upp mot himmelen

medans han sakta sjunker

"detta är så fel" är det sista

som hörs av ängeln...




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-30 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan