Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting!

Någonting stoppar mig
Någonting stoppar dig
Någonting stoppar oss
Någonting stoppar allt omkring oss
Men ingen ser någonting...




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 391 gånger
Publicerad 2015-06-07 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan