Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden !

Tänk om jag kunde stanna tiden
jämt för några sekunder

Tänk om vi alla kunde det
vad osäkra vi skulle bli

Tänk om jag kunde stoppa tiden helt
då skulle ni alla vara fria....




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-15 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan