Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjäla!

Låt mig få stjäla en kram
Låt mig få stjäla en kyss
Låt mig få stjäla en stund med dig...




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-14 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan