Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttbullar med mos 2



det växte sparris ur din kropp

jag stuvade in den grönskan

av rädslan att bli friskt beroende

fast på ett annat sätt än du min kära

äter jag ihjäl mig medans

köttbullarna blir gyllenbruna

i stekpannan




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 10:32



Bookmark and Share


  aol
så bra skriftat, gillas verkligen
2009-12-17

  Ordregnspoeten
Den var bra. Visst handlar det mycket om att bli proppmätt eller att ständigt vara hungrig. En del blir proppmätta på kommentarer här och ber en att sticka.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn