Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den oförglömliga kyssen


En Dag På Stora Torget 1973


du öppnade Chevans dörr

jag fick smaka på dina läppar

och blev hungrig ,fick smaka mer

men råkade lägga armen på tutan

denna oförglömliga tusen blickars kyssen

sedan fortsatte vi på biografen Saga

o kysstes till Exorcisten




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 587 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-11 21:01



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Charmig denna din text!
2010-01-23

  Caprice! VIP
Märkligt filmval, tycker jag. Men då slapp ni i alla fall mardrömmar sen.
Fin skildring av hur det kunde vara i ungdomens tider. Vissa kyssar är ju så, oförglömliga... ;-)
2010-01-12

  aol
det var inte dålig till en sådan film, starka känslor,
2010-01-11

  peter markurth
minnen, de är oerhört starka, gillar denna text, får mig att minnas
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn