Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skål för att man lever bara en gång


Einos tugga för livet


Eino hade hamnat på sjukan
blivit ballongsprängd.

Väl hemma beställt hemkörning
från pizzan.

Han tog en stor tuggbit av
kebabpizzan med Béarnaisesås
och skålade med colan.


Smaskandes tänkte han


man lever bara en gång!




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 555 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-05 14:05



Bookmark and Share


  Maiah VIP
så säger en sann livsnjutare men skippar han pizzan med tillbehör så kan han leva ett tag till....hehe
2010-01-09

  aol
ler bra skriftat
2010-01-07

  Anna*
Jo, du, men kanske inte så länge till om man fortsätter lika. Fyndig text.
2010-01-06

  wayward - taiga
fan nu blev jag hungrig!

j-a eino!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn