Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Zundappen han satt när en tjej som han spanat in kom fram till honom


Eino minns sin första tjej-kontakt



Hon kom fram till Eino ,han trodde hon ville kyssas

men hon stoppade nypon innanför byxlinning

sådana små borsthåriga stenhårda nötter

rödflamsig om kinderna han kikar igång

zundappen medans tjejgänget skrattar högt

full gas kliandes sin finniga pung

undrandes ,vad ska han med henne till

din dumma sill

hon gör som hon vill

inte uppfostrad alls till o va artig




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 601 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-14 21:00



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Oh! Kan ju inte låta bli att fnissa.. Kuttittaaaaa!
2010-01-21

  oMareld
vilken brud

usch

Finns bättre :)
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn