Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen Ängel


Visst imellan Chevans vingar
nej jag är ingen ängel

Visst jag har fransar under armarna
nej jag är ingen ängel

Visst silverrävens svans i antennen
nej jag är ingen ängel ,men
i Ellös folkpark sennast
de va dans till Lasse Stefanz
ja bjöd upp ,bruden sa du är en ängel
jag mös när hon på toa gick
tillbaks hon aldrig kom
en stor stark jag beställde
men plånboken var borta

Visst imellan Chevans vingar
Jag är en blåst ängel

.......




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 602 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 20:43



Bookmark and Share


  Näckrosen
ohh.. det måste ha kännts.. Taskigt värre
2010-01-11

  Maiah VIP
Ojdå...HON var ingen Ängel...
2010-01-09

  oMareld
bra, slutade inte som jag tänkte :P
slutade bättre fast
ledsamt
2010-01-09

  Roula O
hehehe...fint skrivet och ett härligt slut på texten :)
2010-01-04

    ej medlem längre
Nej vad jobbigt, taskigt av henne.. :-)
Bra dikt tycker jag!
2010-01-03

  firefire
ja så kan det gå;)
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn