Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

 




Fånga den när du kan

Något gick förbi

jag bara visste inte vad

just då

Aha

Det var stunden

chansen

ögonblicket

som jag alltid

kommer ångra

att jag

lät glida ur mina händer

 

Fan också




Fri vers av Lindsy
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt fångat(:
2009-12-14

    Nicklas VIP
Det är lätt att vara efterklok. Och jag hatar det i sådana här sammanhang.

Väldigt bra fångat och beskrivet annars.
2009-12-13

  Uppfångad
En känsla att känna igen!
Väldigt bra skrivet
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy