Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens, straff?


Vad hjärtat är med förhinder

”vad hjärtat är fullt av det talar munnen”

jag talar om dej

hela

tiden….

Om kärleken är ett straff
Om det har ett straff
Så är det väl att inte få tala om sin kärlek
Att inte få visa sin kärlek
Att inte kunna visa sin kärlek

Kanske för att den andra ”ännu är upptagen”
Eller att ”det skulle störa andra saker”
Kanske för ”att man inte vågar för barnens skull”
Möjligen att inte våga ”för familjens skull”

Men allt är ett straff, att hålla nåt hemligt
Som man vill ställa sej på torget och skrika
”JAG ÄLSKAR HENNE UTAN GRÄNS”
Kärlekens, straff…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 13:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Just precis så
2009-12-13

  oMareld
Bra skrivet,
känner igen mig .
Spec i den här, längre versionen
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO