Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänder ett ljus!

Du kan alltid sträcka dig efter din bibel
Du kan alltid gå ner på dina bara knän och be en bön
Be en bön till den stora herren
Be en bön och hoppas att han svarar dig på alla dina frågor som du har
Men bli nu inte mer ledsen och besviken om du nu inte får några som helst svar
Inte om du nu vill tro på honom
Som oftast så uppenbarar han sig inte för någon så vitt jag förstår

Eller så kan du alltid tända ett ljus
Ja, tända ett ljus är nog så mycket bättre
Tända ett ljus för varje människa och själ som man saknar vid fönstret
För gör man det, så är det då, som ens älskade andar bevakar en samtidigt som de kan titta ut och se vad som händer där utanför fönstret
Om det snöar eller regnar ute, eller så
Så hedra dina nära och kära med ett ljus
De som har gott bort
Kanske i en för tidig död
De som nu endast är ett minne blott men som fortfarande ligger dig varmt om hjärtat…

Du kan alltid sträcka dig efter din bibel eller tända ett ljus
Själv så tänder jag ett ljus för mina nära och kära som har gott bort så här vid Jul tider
Bara för att de aldrig ska få bli bortglömda……

Ken Cassel
13/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 15:33



Bookmark and Share


  lycksele
Bra!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel