Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden räcker inte till längre

Hinner knappt skriva längre
har mycket jobb nu när december
är här eftersom jag är anställd
av kyrkan så pågår väldigt
mycket aktiviteter här och där

Men jag trivss ju så bra med
mina nya uppgifter som är
anpassade för mig för att
jag ska klara att jobba även
när det är mycket att göra

Men snart är december månad
över då blir det snart lugn och
ro igen kommer sakna jobbet
för december månad har så
mycket roligt att bjuda på

Jag är ju född i fiskarnas tecken
så jag trivss som fiskarna i vattnet
nu jag njuter jag av livet igen
mitt eget stök hinner jag ändå
för idag får jag njuta av luciatåget
som kyrkan bjuder på så nog
får jag vara nöjd med det som
bjuds i mitt liv här och nu




Fri vers av Ann-christin
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 16:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Så roligt att du har ett jobb du trivs med
och är anpassat till dig, blir glad för din skull
2009-12-14

  Maria T
Så skönt att höra att du har fått ett
jobb som passar dig och att du
njuter av livet.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin