Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpper dig aldrig..

Sitter här och gråter, det är tårar som faller
för din skull min älskade, om du bara visste vad mitt hjärta
gör ont för var dag jag inte får träffa dig
vill så gärna ha dig här i min famn
och känna dina andetag
vill känna din kropp mott min
skulle aldrig vilja släppa dig då
jag har dig hos mig..




Fri vers av Morgan
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-10-23 13:50



Bookmark and Share


    Kirre
Har du förlorat din älskade vän..
Deperationen är smärtsamt vacker - ren poesi.
Att älska gör ont- att förlora är outhärdligt.
Klart man är rädd (eller hur Malin?)!
2006-02-24

    G.T.F
Fin och sorglig text. Till Malin - kärlek är ägande i högsta grad. Skulle du gilla din pojkvän kysste en annan kvinna även om det bara var av vänskap?
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan