Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom tar dig ifrån mig


Gick ner till vattnet för att se om du kommit tillbaka
jag skulle prata med dig om en framtid

Halvvägs där
kom jag på
att det inte fanns någonting kvar

Luften hade tagit slut
bytte sida
försökte sätta stegen i mina egna spår

Din båt låg en bit ut på sjön
såg jag när jag kommit upp

Du satt där på däck
med fötterna upplagda
Rullandes på något
litet i händerna


Jag funderade på om du skulle vilja att jag simmade ut
klättrade upp och sa hej
avvaktande
iakttog jag ditt pekfinger som mjukt drog emot det tunna papperet

Du var i kylan, på vattnet
i striden med kniven
mot tårna

Jag var det tomma på väggen
stormen i glasen
askan från ciggen du nyss rullat




Fri vers av billie
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-13 21:26



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
klockrent hela vägen igenom... och sluten är du en riktig hejare på! superbt slut även på denna.
2010-01-06

    sårosa
Du var i kylan, på vattnet
i striden med kniven
mot tårna

Jag var det tomma på väggen
stormen i glasen
askan från ciggen du nyss rullat

; love it
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie