Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fossmo har skapat en trend

Fossmo har skapat en trend
Nu är det pastorer som ”är bovarna”

Fossmos första fru hade enligt obducenten
”en toxisk dos sömnmedel”
Men åklagaren, visste inte vad ”toxisk dos” var
Hon kanske tänkte på gamla datorer eller nåt
De innan windows
Eller också var det ”små händer, svårt att fatta”
Ja eller rentav, ”dum i huvet, byt jobb, typ”…

Så klarade sej Fossmo undan första gången
Om han nu gjorde det, då…
Men i samband med knutby fallen så ”hittade man”
Att en annan, pingstpastor, hade haft en fru som dog
Hemma
Så man tog upp det fallet med
”bara för att han var pingstpastor”

Tänk om en snickare skulle vara mördare
Ska alla snickare som varit i närheten
Av ett dödsfall undersökas för mord, då
Eller busschaufförer, undersök alla busschaufförer
Jag menar, det kan ju vara ”en trend”
Pastorer, mekaniker eller städare
”Om en gjort det, så kan alla gjort nåt”

Men nu ”hämnas världen” på att skriva om dom
Alla pastorer skrivs om som ena psykopatiska
Vidriga, okänsliga djävlar
Det är fritt fram att beskriva dom som
”Forssmokopior” i allt, eller värre
Utan kärlek till sina barn, till sina medarbetare
Och de slår sina fruar, bedriver psykisk misshandel
Och mördar gör de naturligtvis

Dumma troende, som sjunger efterblivna sånger
Talar som om de vore helt psykiskt störda
Helst går de till horor eller kvinnliga medlemmar
Som de har makt över
Gör tjejer med barn som de tvingar till abort
Fast de officiellt är abortmotståndare
Såna är dom nu, i nästan alla, i böcker
Filmer och andra historier
Det är fritt fram
Efter FOSSMO och den s k ”Kristi brud”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 00:56



Bookmark and Share


  LassO
det räcker inte med att misstänkliggöra pastorer, i samma stil ska man idiotförklara och påvisa en slags "icke möjlig att ha känslor" människa bland de som är runt pastorn. Som uppväxt inom frilyrkan så vet jag att det finns alla sorter även där, men de som beskrivs i filmer, de där som i sättet är helt utan vare sig skrupler eller känslor, de finns inte alls.
2009-12-14

  lycksele
Pastorer är tacksamma att smutskasta, därför att dom har oftast högre status än vanligt folk.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO