Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten skräckis!!!!! Hujeda mig!


Det är En som inte skrattar

Det är En som inte gråter
Det är En som inte förlåter
Det är En som inte förstår så mycket plus att Den inte har några som helst känslor kvar
Inga känslor WHAT EVER!
Och den tar gärna en tugga på dig om den får chansen…

Kan du gissa vad det är?

Det är en Zombie
En slags parasit
Så akta dig för dem så att du inte själv blir till en av dem…….

Ken Cassel
14/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 10:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns gott om dem i Gävle.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel