Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har blivit mördade....


Spirits in the night!

All night!
Så som spöken flyger de fritt omkring i mörkret de förlorade själarna
De som inte har fått någon upprättelse
De som har blivit mördare
Så, så som i en dimma så glassar de sig nu fram i månens sken i hopp om att någon levande ska se eller höra dem
Då de säger!
Polisen!
Det var den där djävulen som mördade mig
Lås in den busen…….

Spirits in the night!
All night!
Inte ens ett spöke till själ ger upp utan en rättvis fight
Ja, jag ska nog lyckas få någon levande själ
att se mig………

Ken Cassel
14/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel