Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din mobil!

Men inte vilken mobil som helst
En av den finare varianten
En specialutgåva ifrån Gucci och som har ett hjärta av guld
Så ta med mig vart du än går
Självklart så följer jag med dig i dina spår
Som en GPS mätare så kan jag nu i realtid se exakt vart du står
Just nu så står du under den stora svampen på Stureplan i Stockholm….

Jag är din mobil
Jag har många finesser
Så slå en signal ifrån mig till någon
Om det är upptaget så väntar jag bara och ringer upp den personen så fort den personen lägger på luren
Ifrån mig så kommer ingen undan för jag är en mobil som är riktigt hal
Ja, jag jagar rätt på mina byten
Så om min ägare vill att jag ska nå någon så ser jag alltid till att komma fram
Som en radiovåg flyger jag fram över rike och land...

Men så kostar jag också multum då förståss

Jag är din mobil
Men inte vilken mobil som helst
I mig så kommer du att bli frälst
God Jul!
God Jul till dig som får en av mig i Julklapp!
:)

Ken Cassel
14/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel