Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kommentarer eller applåder!

Det påminner mig om när jag satt inne
Där hette fängelsediriktören Inga Svensson
Och Inga hon gav inte i något fall som helst ut några som helst permissioner
Så jag börjar att bli van
Poeter är inte längre vad det brukade vara
Varför vet jag inte?
Men jag är bara glad om någon i huvudtaget läser det som jag skriver
Och nog kan jag förstå att jag ibland kan chocka en och annan
Men torka nu bort svetten nu ifrån pannan
Så farlig är jag inte
Du få gärna kommentera och säga din mening
Ja, jag lovar att jag inte ska ta det emot dig.....

Inga kommentarer eller applåder!
Varför försöker jag i huvudtaget göra mig till?
Det frågar jag mig själv ibland......

Ken Cassel
14/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 12:23



Bookmark and Share


    tramp
Kan hålla med dig om att poeter.se har svalnat men "what a fuck ?" Det är ju ändå vi som skriver här som är dess innehåll.
På gott och ont :-)
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel