Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehöriga äga Ej tillträde

Jag tar ett steg framåt
Jag tar två
Sen så tar jag ett steg tillbaka
Pickar lite i jorden framför mig
En mina vill man inte gärna trampa på…..

Ken Cassel
14/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel