Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tudelat hjärta (otakt)

 

 

Varje möte

en innerlig längtan till

varje avsked ifrån

ett hav av osynliga tårar

 

där emellan

 

kan jag inget begära

endast forma en önskan

 

vila mina steg

mitt vilsna hjärta

 

vindstilla

 

för det händer att jag inte

bottnar

 





Fri vers av Rolfsdotter
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-14 13:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Just så som livet kan vara
2009-12-17

  Michaela Dutius
Som en snyftande flöjtton rör din text mitt hjärta
2009-12-17

    ej medlem längre
Lite sorglig men bra text.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter