Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädd omsorg (insikt)

 

Det var inte en hjälpande hand

som sträcktes ut

den var en knuten näve...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter