Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe paus (insikt)

 

Är ändå inte de få russinen i kakan

ljuvliga

om du tillåter dig känna smaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 00:32



Bookmark and Share


  Linnea K
Och så blev texten ett litet russin i kakan som man kan suga på länge. Snyggt!
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter