Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med stor ... vånda dagens ord - Sixten stjärngosse vinternatt


Dagens Luckord 14/12

Mitt i vinternatten
Spann julen som katten

Sixten i börsen rotade
Julklapps priset han motade

Min stjärngosses julklapper
Gör mig matt och slapper

Ujuj vad det mot jul lackar
Ingen mej efteråt tackar




Fri vers av Jack_iX
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX