Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterdikt


Dina andetag omkring mig

Dina andetag fyller luften
med
iskristaller
Dina ögon lyser
som
aftonstjärnan

Snöflingor dansar
med sina skuggor
i ljuset
av
stjärnglansen
från
dina ögon




Fri vers av Maiah VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-14 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP