Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..fullt av sånt man snubblar på.. är från boken 'sju fikon eller sand i sandalerna..' av Lennart Hellsing (läs den gärna)


spikrak


ingenting är som förr
du gick din väg
och jag gick till sängs

din väg vart spikrak
mens min var
fullt av sånt man snubblar på..

kanske du tänkte
- ve hemska mardröm
att jag drömde om dig

kanske ångrade du
de ord jag sagt
kanske ville du förlåta

men jag bad aldrig
om ursäkt
för tanken var klarare
än talet

så jag säger dig
inget
för ingenting är som förr

du gick din väg
och jag är här..
ensam kvar




Fri vers av frantic
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 19:58



Bookmark and Share


    baruk
Och skriva kan Du!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic