Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens glädje

Nattens glädje

Jag lägger min hand mot din röd kind och känner din hetta.
Osäkra är vi båda, men vi tar steget ut i det okända.
Ryggen mot en vägg och munnarna möt så blodet kokar inom oss.

Dropparna faller från våra röda läppar.
Lyfter upp dig och bär dig till kammaren av lugn och lägger dig mjukt ner.

Undrar om någon kommer höra oss?
Sådant bryr vi oss inte om, utan låter tänder och naglar dras över huden.

Tungorna lekar sin egna lek, händerna håller varandra när leken blir till lust.
Rakt in i dina mörka pupiller ser jag att det vilda vaknat.
Örngotten slits sönder av dina vassa naglar, som min rygg.

Tar tag om dig och får dig att sitta ovanpå mig.
Tyst och retsamt blottar jag min hals för dig och ler,
Reaktionen är snabb och dina tänder sjunker djupt in i mig.
Ett litet stön kommer från mig av dina tänder och dina läppar som suger.

Greppar om din rygg och pressar dig emot mig hårt, så hårt.

Natten är ännu ung och jag hoppas morgonen aldrig kommer.

31/11-09




Övriga genrer av Nosferatu Arucard
Läst 411 gånger
Publicerad 2009-12-15 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard