Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt privat dikt


Frukt är Godis,Grönsaker är knark

Frukt är Godis,Grönsaker är knark

Fåglar viskar sina små melodier över himlavalvets gömmor.
Rakt in i våra hjärtan smyger sig små rötter som pumpar in sin energi i oss.

Under en natt kan man vara en ny människa utan att veta det.
Kan man vara beredd på det eller kommer det hända när man minst anar det.

Torka de salta tårarna som ljugit sig in i din själ och le.
Änglar gömmer sig i våra sinnen för att då och då ge oss små råd.
Röken från deras vingslag lämnar en stilla skugga av deras skönhet i våra sinnen.
Går det att verkligen se dem eller tror vi bara vi sett dem?

Ondskan lurar i sina hålor och vill komma in i oss.
Det händer ibland, men ondskan kommer aldrig segra emot det goda.
Isen kommer ta det onda och bryta dem sönder och samma för att sedan smälta dem bort.

Såren de skapar läker snabbare än de flesta kan tro.
Gråa små droppar av lust skiner igenom den mjuka atmosfären och växer inom oss.

Rösterna viskar sina söta ord i vår öron och smeker våra mjuka kinder till en ljuv sömn.
Ögat sluter sig och lugnet sprider sina strömmar av violetta sanningar.
Någon sluter sina armar om dig och du känner dig så trygg och glad.
Sorgen rinner bort och tryggheten tar dess plats.

Att försöka rubba den är omöjligt, för den sanna tryggheten slår allt.
Kyssar som lämnar märken efter sig, blir till rubiner som faller av skinnet.
En djup känsla av frid strålar ur kroppen och smittar alla man träffar.

Rymden kommer snart visa oss det vi alltid velat se.
Är det slutet när rymden är avslöjad eller är det bara en ny början?

Reflekterar man för mycket över det som händer i livet så kan man fastna där.
Kanske man aldrig kommer ut, men risken är lite att man fastnar.

Någon kommer alltid finns där och dra dig ur om det blir för djupt.
Andra kanske ser på dig och undrar vem du är, men du vet vem du är.

Ruiner av det förgångna finns i oss alla och de måste finnas.

Kan man annars veta vem man är, utan sina egna små ruiner.




Fri vers av Nosferatu Arucard
Läst 481 gånger
Publicerad 2011-08-02 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard