Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanliga drömmar

Öppna dina ögon och se det som döljer sig i solen.
Dagen klättrar upp för himmelens väv och förändrar syret.

Ensamma tankar förflyttar sig grönare marker.
Zenit når sin höjdpunkt och väcker den som sov.
Englands stilla dröm vaknar och söker det som ingen trodde fanns.

Banala tankar kanske, men drömmar har vi alla.
Rosa moln av halm förgyller dagan som skall komma.
Arktiska atomer faller över nätter av krysantemum.
Yngre stammar växer sig starka på de som glöms.

Natten slukar det vi ser och tar det till sina egna.
Natten kramar sakta sin fångst lugn.

En tår av bläck sköljer den som ser in i mörkret.
Synen blir dunkel och hjärtat slår långsammare.
Törs man verkligen öppna ögat eller är det redan öppna?

Xenonblixten lyser upp de skygga änglarna och väcker deras vrede.
En ängels vrede är det sista du vill se i detta liv eller det andra livet.
Några ska ha gjort det och deras sinnen blev förintade av denna synen.
Otrolig att det kan finnas sagor om de som dödar med sin åsyn.

Någon ljuger, men vi vet inte vem,var,när eller hur?
Bör man funderas på dessa ting eller ska man försöka sova istället?
Lugnet kommer återigen och hjärnan ställer om till autopilot.

Inga vågar säga mer, för alla sover sin sinnes sömn nu.
Xenonblixten vågar aldrig störa den som sover.

Ty då skall Gabriel uppenbara sig och låta den som sover sova.


03/12-09




Övriga genrer av Nosferatu Arucard
Läst 666 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard