Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gottfrid påse hett (göteborgsk grammatik)


Lucka 15

Sture, minns den fula måsen,
Sinnet hans var rött, var hett
Gottfrid pika han för påsen:
Har du nån? Vi ingen sett!




Bunden vers av erkki
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-12-15 08:02



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
denna underbara resa med barnen tackar jag för! och antar du trycker upp den till dem:)
2009-12-15

    leelee
Suverän! :-)
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki